Меню с 22.04.2019 по 26.04.2019

Понедельник
22.04.2019
Вторник
23.04.2019
Среда
24.04.2019
Четверг
25.04.2019
Пятница
26.04.2019
Завтрак Puder Sõprus 150-200
Võisai 20-25
Viljakohv piimaga 150-180
Neljaviljapuder 150-200
Sai munapasteediga 35-45
Kiisel 150-180
Keedetud makaronid munaga 120-150
Võisai 20-25
Tee 150-180
Tatrapuder piimaga 150-200
Võisai 20-25
Kakao piimaga 150-180
Assortiipuder 150-200
Võisai juustuga 35-45
Viljakohv piimaga 150-180
Витаминная пауза
Melon 50-60 Pirn (euro) Õun (euro) Mandariin 50-60
Banaanid 50-60
Viinamarjad 50-60
Pirn 50-60
Обед Hernesupp 150-200
Leib 20-30
Guljašš 50-70
Keedetud makaronid 80-100
Konserveeritud kurk 20-30
Soe mahlajook 150-180
Kalaseljanka 150-200
Restsai 20-30
Kodune kartulipraad 150-200
Peedisalat 30-50
Marjakompott 150-180
Hapukapsasupp 150-200
Böfstrooganov maksaga 50-70
Restsai 20-30
Tatrapuder 80-100
Värske tomat 20-30
Kuiv. aprik., ploom. ja rosinatega kompott 150-180
Borš 150-200
Restsai 20-30
Hakk-kotlet 50-60
Keedetud makaronid 80-100
Piimakaste 30-30
Redise-kurgisalat 30-50
Sidrunikompott 150-180
Köögiviljasupp 150-20
Leib 20-30
Kalakotlet 50-60
Piimakaste 30-30
Paprika-tomatisalat 30-50
Kartulipüree 100-130
Pohlakompott 150-180
Полдник Kodujuust hapukoorega 120-140
Sepik 15-20
Piim 3.5% (PRIA) 150-180
Mannavaht 150-180
Vahvel
Piim 3.5% (PRIA) 150-180
Vinegrett 130-150
Kaerahelbepuder 150-200
Sepik 15-20
Heeringafilee 20-30
Tee 150-180
Ahjukartulid 130-150
Sepik 15-20
Värske kurgi salat hapukoorega 30-50
Tee 150-180
Pannkoogid 100-120
Maisimannapuder 150-200
Kondenspiim 20-30
Võisai 20-25
Tee 150-180