Posted on aprill 22, 2019
Menüü 22.04.2019 kuni 26.04.2019
Esmaspäev 22.04.2019 |
Teisipäev 23.04.2019 |
Kolmapäev 24.04.2019 |
Neljapäev 25.04.2019 |
Reede 26.04.2019 |
|
Hommikusöök | Puder Sõprus 150-200 Võisai 20-25 Viljakohv piimaga 150-180 |
Neljaviljapuder 150-200 Sai munapasteediga 35-45 Kiisel 150-180 |
Keedetud makaronid munaga 120-150 Võisai 20-25 Tee 150-180 |
Tatrapuder piimaga 150-200 Võisai 20-25 Kakao piimaga 150-180 |
Assortiipuder 150-200 Võisai juustuga 35-45 Viljakohv piimaga 150-180 |
Vitamiinipaus | Melon 50-60 | Pirn (euro) | Õun (euro) | Mandariin 50-60 Banaanid 50-60 |
Viinamarjad 50-60 Pirn 50-60 |
Lõunasöök | Hernesupp 150-200 Leib 20-30 Guljašš 50-70 Keedetud makaronid 80-100 Konserveeritud kurk 20-30 Soe mahlajook 150-180 |
Kalaseljanka 150-200 Restsai 20-30 Kodune kartulipraad 150-200 Peedisalat 30-50 Marjakompott 150-180 |
Hapukapsasupp 150-200 Böfstrooganov maksaga 50-70 Restsai 20-30 Tatrapuder 80-100 Värske tomat 20-30 Kuiv. aprik., ploom. ja rosinatega kompott 150-180 |
Borš 150-200 Restsai 20-30 Hakk-kotlet 50-60 Keedetud makaronid 80-100 Piimakaste 30-30 Redise-kurgisalat 30-50 Sidrunikompott 150-180 |
Köögiviljasupp 150-20 Leib 20-30 Kalakotlet 50-60 Piimakaste 30-30 Paprika-tomatisalat 30-50 Kartulipüree 100-130 Pohlakompott 150-180 |
Õhtuoode | Kodujuust hapukoorega 120-140 Sepik 15-20 Piim 3.5% (PRIA) 150-180 |
Mannavaht 150-180 Vahvel Piim 3.5% (PRIA) 150-180 |
Vinegrett 130-150 Kaerahelbepuder 150-200 Sepik 15-20 Heeringafilee 20-30 Tee 150-180 |
Ahjukartulid 130-150 Sepik 15-20 Värske kurgi salat hapukoorega 30-50 Tee 150-180 |
Pannkoogid 100-120 Maisimannapuder 150-200 Kondenspiim 20-30 Võisai 20-25 Tee 150-180 |