Меню с 17.02.2020 по 21.02.2020

Понедельник
17.02.2020
Вторник
18.02.2020
Среда
19.02.2020
Четверг
20.02.2020
Пятница
21.02.2020
Завтрак Tatrapuder piimaga 150-200
Võisai juustuga 35-45
Tee 150-180
Kaerahelbepuder 150-200
Võisai moosiga 30-40
Viljakohv piimaga 150-180
Hirsipuder 150-200
Võisai 20-25
Kakao piimaga 150-180
Riisipuder 150-200
Võisai juustuga 35-45
Kiisel 150-180
Piimasupp makaronidega 150-200
Viljakohv piimaga 150-180
Sai munapasteediga 35-45
Витаминная пауза Õun (euro) Pirn (euro) Banaanid 50-60
Обед Hernesupp 150-200
Leib 20-30
Böfstrooganov 50-70
Keedetud makaronid 80-100
Tomati ja kurgi salat 30-50
Soe mahlajook 150-180
Kalasupp 150-200 gr.
Restsai 20-30
Kodune kartulipraad 150-200
Hapukapsasalat 30-50
Roheline sibul
Marjakompott 150-180
Hapukapsasupp 150-200
Restsai 20-30
Hakk-kotlet 50-60
Keedetud makaronid 80-100
Piimakaste 30-30
Kuiv. aprik., ploom. ja rosinatega kompott 150-180
Porgandi-ananassisalat 30-50
Kanasupp nuudlitega 150-200
Restsai 20-30
Hautatud värskekapsas lihaga 70-90
Keedetud kartul 70-90
Värske kurk 20-30
Sidrunikompott 150-180
Borš 150-200
Leib 20-30
Kalakotlet 50-60
Keedetud riis 80-100
Piimakaste 30-30
Hiina kapsasalat 30-50
Marjakompott 150-180
Полдник Hautatud värskekapsas 150-200
Sepik 15-20
Keefir 150-180 (PRIA)
Keedetud kartul 70-90
Tee 150-180
Naturaalne omlett 120-140
Võisai juustuga 35-45
Tee 150-180
Kaneelisaiake 60-80
Neljaviljapuder 150-200
Piim 3.5% (PRIA) 150-180
Võisai 20-25
Kodujuust hapukoorega 120-140
Sepik 15-20
Piim 3.5% (PRIA) 150-180
Juurviljapüree 100-130
Peedi-kurgisalat 50-70
Sepik 15-20
Tee 150-180