Posted on veebruar 17, 2020
Menüü 17.02.2020 kuni 21.02.2020
Esmaspäev 17.02.2020 |
Teisipäev 18.02.2020 |
Kolmapäev 19.02.2020 |
Neljapäev 20.02.2020 |
Reede 21.02.2020 |
|
Hommikusöök | Tatrapuder piimaga 150-200 Võisai juustuga 35-45 Tee 150-180 |
Kaerahelbepuder 150-200 Võisai moosiga 30-40 Viljakohv piimaga 150-180 |
Hirsipuder 150-200 Võisai 20-25 Kakao piimaga 150-180 |
Riisipuder 150-200 Võisai juustuga 35-45 Kiisel 150-180 |
Piimasupp makaronidega 150-200 Viljakohv piimaga 150-180 Sai munapasteediga 35-45 |
Vitamiinipaus | Õun (euro) | Pirn (euro) | Banaanid 50-60 | ||
Lõunasöök | Hernesupp 150-200 Leib 20-30 Böfstrooganov 50-70 Keedetud makaronid 80-100 Tomati ja kurgi salat 30-50 Soe mahlajook 150-180 |
Kalasupp 150-200 gr. Restsai 20-30 Kodune kartulipraad 150-200 Hapukapsasalat 30-50 Roheline sibul Marjakompott 150-180 |
Hapukapsasupp 150-200 Restsai 20-30 Hakk-kotlet 50-60 Keedetud makaronid 80-100 Piimakaste 30-30 Kuiv. aprik., ploom. ja rosinatega kompott 150-180 Porgandi-ananassisalat 30-50 |
Kanasupp nuudlitega 150-200 Restsai 20-30 Hautatud värskekapsas lihaga 70-90 Keedetud kartul 70-90 Värske kurk 20-30 Sidrunikompott 150-180 |
Borš 150-200 Leib 20-30 Kalakotlet 50-60 Keedetud riis 80-100 Piimakaste 30-30 Hiina kapsasalat 30-50 Marjakompott 150-180 |
Õhtuoode | Hautatud värskekapsas 150-200 Sepik 15-20 Keefir 150-180 (PRIA) Keedetud kartul 70-90 Tee 150-180 |
Naturaalne omlett 120-140 Võisai juustuga 35-45 Tee 150-180 |
Kaneelisaiake 60-80 Neljaviljapuder 150-200 Piim 3.5% (PRIA) 150-180 Võisai 20-25 |
Kodujuust hapukoorega 120-140 Sepik 15-20 Piim 3.5% (PRIA) 150-180 |
Juurviljapüree 100-130 Peedi-kurgisalat 50-70 Sepik 15-20 Tee 150-180 |