Posted on veebruar 14, 2022
Menüü 14.02.2022-18.02.2022
Esmaspäev |
Teisipäev |
Kolmapäev |
Neljapäev |
Reede |
|
Hommikusöök | Hirsipuder 150-200 Tee sidruniga 150-180 Võisai 20-25 |
Odratangupuder 150-200 Viljakohv piimaga 150-180 Võisai juustuga 35-45 |
Kaerahelbepuder 150-200 Kakao piimaga 150-180 Võisai 20-25 |
Assortiipuder 150-200 Viljakohv piimaga 150-180 Võisai 20-25 |
Tatrapuder piimaga 150-200 Tee 150-180 Võisai juustuga 35-45 |
Vitamiinipaus | Õun 50-60 | Melon 50-60 |
|||
Lõunasöök | Oasupp 150-200 Guljašš 50-70 Kartulipüree 100-130 Hapukapsasalat 30-50 Kuiv. aprik., ploom. ja roosinatega kompott 150-180 Leib 20-30 |
Värskekapsasupp 150-200 Kanakotlet 50-60 Tatrapuder 80-100 Redise-porgandi salat 30-50 Marjakompott 150-180 Röstsai 20-30 |
Borš 150-200 Hakkliharull 80-100 Piimakaste 30 Tomati- ja kurgisalat 30-50 Pohlakompott 150-180 Leib 20-30 |
Kalasupp 150-200 Juurviljaraguu 150-200 Konserveeritud kurk 20-30 Soe mahlajook150-180 Leib 20-30 |
Kodune seljanka hapukoorega 150-200 Hakklihakaste 50-70 Keedetud riis 80-100 Peedisalat 30-50 Rabarberikompott 150-180 Röstsai 20-30 |
Õhtuoode | Kohupiima-riisivorm 110-130 Magus kaste 30-40 Piim 3,5%(PRIA) 150-180 |
Keedetud makaronid munaga 120-150 Tee 150-180 Vahvel |
Neljaviljapuder 150-200 Suhkrusaiake 60-80 Tee sidruniga 150-180 Võisai moosiga 30-40 |
Kodujuust hapukoorega 120-140 Kiisel 150-180 Küpsis |
Juurviljapüree 100-130 Värske kurk 20-30 Keefir (PRIA) 150-180 Sepik 15-20 |