Menüü 14.02.2022-18.02.2022

Esmaspäev
Teisipäev
Kolmapäev
Neljapäev
Reede
Hommikusöök Hirsipuder 150-200
Tee sidruniga 150-180
Võisai 20-25
Odratangupuder 150-200
Viljakohv piimaga 150-180
Võisai juustuga 35-45
Kaerahelbepuder 150-200
Kakao piimaga 150-180
Võisai 20-25
Assortiipuder 150-200
Viljakohv piimaga 150-180
Võisai  20-25  
Tatrapuder piimaga 150-200
Tee 150-180

Võisai juustuga 35-45
Vitamiinipaus  Õun 50-60 Melon 50-60
Lõunasöök Oasupp 150-200
Guljašš 50-70
Kartulipüree 100-130
Hapukapsasalat 30-50
Kuiv. aprik., ploom. ja roosinatega kompott 150-180
Leib 20-30
Värskekapsasupp 150-200
Kanakotlet  50-60
Tatrapuder 80-100
Redise-porgandi salat 30-50
Marjakompott 150-180
Röstsai 20-30
Borš 150-200
Hakkliharull 80-100
Piimakaste 30
Tomati- ja kurgisalat 30-50
Pohlakompott 150-180
Leib 20-30
Kalasupp 150-200
Juurviljaraguu 150-200
Konserveeritud kurk 20-30
Soe mahlajook150-180
Leib 20-30
Kodune seljanka hapukoorega 150-200
Hakklihakaste 50-70
Keedetud riis 80-100
Peedisalat 30-50
Rabarberikompott 150-180
Röstsai 20-30
Õhtuoode Kohupiima-riisivorm 110-130
Magus kaste 30-40
Piim 3,5%(PRIA) 150-180
Keedetud makaronid munaga 120-150
Tee 150-180
Vahvel
Neljaviljapuder 150-200
Suhkrusaiake 60-80
Tee sidruniga 150-180
Võisai moosiga 30-40
Kodujuust hapukoorega 120-140
Kiisel 150-180
Küpsis
Juurviljapüree 100-130
Värske kurk 20-30
Keefir (PRIA) 150-180
Sepik 15-20