Updated on märts 17, 2018
Menüü 19.03.2018 kuni 23.03.2018
Esmaspäev 19.03.2018 |
Teisipäev 20.03.2018 |
Kolmapäev 21.03.2018 |
Neljapäev 22.03.2018 |
Reede 23.03.2018 |
|
Hommikusöök | Mannapuder 150-200 Võisai 20-25 Viljakohv piimaga 150-180 |
Hirsipuder 150-200 Sai munapasteediga 35-45 Kakao piimaga 150-180 |
Naturaalne omlett 120-140 Võisai 20-25 Kakao piimaga 150-180 |
Assortiipuder 150-200 Võisai 20-25 Viljakohv piimaga 150-180 |
Riisipuder 150-200 Võisai juustuga 35-45 Kiisel 150-180 |
Vitamiinipaus | Õun (euro) | Pirn (euro) | Õun (euro) | Pirn (euro) | |
Lõunasöök | Talupoja supp 150-200 Leib 20-30 Juurviljaraguu 150-200 Konserveeritud kurk 20-30 Marjakompott 150-180 |
Kartuli-makaronisupp 150-200 Restsai 20-30 Laisakapsarullid 130-170 Värske tomat 20-30 Soe mahlajook 150-180 |
Kodune rassolnik hapukoorega 150-200 Leib Lihasiilikesed Piimakaste 30-30 Peedisalat 50-70 Pohlakompott 150-180 |
Peedisupp hapukoorega 150-200 Restsai 20-30 Hautatud kalajuurviljadega 70-90 Kartulipüree 100-130 Värske kurk 20-30 Sidrunikompott 150-180 |
Lillkapsas supp 150-200 Leib Hakkliha-raevorst 50-60 Tatrapuder 80-100 Paprika-tomatisalat 30-50 Piimakaste 30-30 Kuiv. aprik., ploom. ja rosinatega kompott 150-180 |
Õhtuoode | Kohupiimavorm 110-130 Piim 3.5% (PRIA) 150-180 Magus kaste 30-40 Sepik 15-20 |
Pannkoogid 100-120 Kodenspiim 20-30 Kaerahelbepuder 150-200 VÕisai moosiga 40-50 Tee 150-180 |
Hautatud köögiviljad 150-200 Magus keefir 150-180 Sepik 15-20 |
Kodujuust hapukoorega 120-140 Kiisel 150-180 Präänik 30 |
Vinegrett 130-150 Heeringafilee 20-30 Neljaviljapuder 150-200 Sepik 15-20 Tee 150-180 |