Updated on märts 23, 2018
Menüü 26.03.2018 kuni 29.03.2018
| Esmaspäev 26.03.2018  | 
Teisipäev 27.03.2018  | 
Kolmapäev 28.03.2018  | 
Neljapäev 29.03.2018  | 
|
| Hommikusöök | Piimasupp makaronidega 150-200 Võisai 20-25 Tee piimaga 150-180  | 
Kaerahelbepuder 150-200 Võisai juustuga 35-45 Viljakohv piimaga 150-180  | 
Tatrapuder piimaga 150-200 Sai munapasteediga 35-45 Kakao piimaga 150-180  | 
Puder Sõprus 150-200 Võisai 20-25 Viljakohv piimaga 150-180  | 
| Vitamiinipaus | Pirn (euro) | Õun (euro) | Pirn (euro) | |
| Lõunasöök | Hernesupp 150-200 Leib 20-30 Guljašš 50-70 Tatrapuder 80-100 Peedisalat 30-50 Marjakompott 150-180  | 
Hapukapsasupp 150-200 Restsai 20-30 Kodune kartulipraad 150-200 Värske tomat 20-30 Soe mahlajook 150-180  | 
Borš 150-200 Leib 20-30 Kalakotlett 50-60 Keedetud riis 80-100 Konserveeritud kurk 20-30 Piimakaste 30-30 Kuiv. aprik., ploom. ja rosinatega kompott 150-180  | 
Kartuli-makaronisupp 150-200 Restsai 20-30 Hautatud värskekapsas lihaga 70-90 Keedetud kartul 70-90 Värske kurk 20-30 Sidrunikompott 150-180  | 
| Õhtuoode | Mannavaht 150-180 Piim 3.5% (PRIA) 150-180 Küpsis  | 
Hautatud värskekapsas 150-200 Magus keefir 150-180 Sepik 15-20  | 
Jogurdiželee 150-180 Vahvel Tee sidruniga 150-180  | 
Kohupiimavorm 110-130 Magus kaste 30-40 Kakao piimaga 3.5 % 150-180  |