Posted on märts 25, 2019
Menüü 25.03.2019 kuni 29.03.2019
Esmaspäev 25.03.2019 |
Teisipäev 26.03.2019 |
Kolmapäev 27.03.2019 |
Neljapäev 28.03.2019 |
Reede 29.03.2019 |
|
Hommikusöök | Neljaviljapuder 150-200 Võisai juustuga 35-45 Viljakohv piimaga 150-180 |
Hirsipuder 150-200 Sai munapasteediga 35-45 Kakao piimaga 150-180 |
Keedetud makaronid juustuga 120-150 Võisai 20-25 Tee 150-180 |
Kaerahelbepuder 150-200 Võisai 20-25 Viljakohv piimaga 150-180 |
Riisipuder 150-200 Võisai juustuga 35-45 Kiisel 150-180 |
Vitamiinipaus | Melon 50-60 | Õun (euro) | Pirn (euro) | Õun (euro) | Banaanid 50-60 |
Lõunasöök | Talupoja supp 150-200 Leib 20-30 Juurviljaraguu 150-200 Konserveeritud kurk 20-30 Soe mahlajook 150-180 |
Kartuli-makaronisupp 150-200 Restsai 20-30 Laisakapsarullid 130-170 Värske tomat 20-30 Kuiv. aprik., ploom. ja rosinatega kompott 150-180 |
Kodune rassolnik hapukoorega 150-200 Leib Piimakaste 30-30 Lihasiilikesed Peedisalat 50-70 Marjakompott 150-180 |
Peedisupp hapukoorega 150-200 Restsai 20-30 Hautatud kalajuurviljadega 70-90 Kartulipüree 100-130 Hiina kapsasalat 30-50 Sidrunikompott 150-180 |
Lillkapsas supp 150-200 Leib Piimakaste 30-30 Hakkliharull 80-100 Paprika-tomatisalat 30-50 Marjakompott 150-180 |
Õhtuoode | Kohupiimavorm 110-130 Sepik 15-20 Moos 20-30 Piim 3.5% (PRIA) 150-180 |
Juustusaiake 60-80 Maisimannapuder 150-200 Võisai moosiga 30-40 Piim 3.5% (PRIA) 150-180 |
Hautatud köögiviljad 150-200 Keefir 150-180 Sepik 15-20 |
Kodujuust hapukoorega 120-140 Piim 3.5% (PRIA) 150-180 Präänik 30 Banaanid 50-60 |
Vinegrett 130-150 Heeringafilee 20-30 Kaerahelbepuder 150-200 Sepik 15-20 Tee 150-180 |