Posted on august 19, 2019
Menüü 19.08.2019 kuni 23.08.2019
Esmaspäev 19.08.2019 |
Kolmapäev 21.08.2019 |
Neljapäev 22.08.2019 |
Reede 23.08.2019 |
||
Hommikusöök | Tatrapuder piimaga 150-200 Võisai 20-25 Viljakohv piimaga 150-180 |
Keedetud makaronid juustuga 120-150 Võisai 20-25 Tee 150-180 |
Puder Sõprus 150-200 Võisai 20-25 Kakao piimaga 150-180 |
Assortiipuder 150-200 Võisai juustuga 35-45 Viljakohv piimaga 150-180 |
|
Vitamiinipaus | Õun (euro) | Pirn (euro) | Õun (euro) | ||
Lõunasöök | Talupoja supp kanaga 150-200 Leib 20-30 Böfstrooganov 50-70 Redise-kurgisalat 30-50 Keedetud makaronid 80-100 Roheline sibul Soe mahlajook 150-180 |
Kodune rassolnik kanaga 150-200 Leib Lihasiilikesed Piimakaste 30-30 Peedisalat 50-70 Marjakompott 150-180 |
Lillkapsas supp kanaga 150-200 Leib Hautatud kalajuurviljadega 70-90 Kartulipüree 100-130 Värske kurk 20-30 Sidrunikompott 150-180 |
Peedisupp hapukoorega 150-200 Leib Hakk-kotlet 50-60 Hiina kapsasalat 30-50 Piimakaste 30-30 Tatrapuder 80-100 Ploomikompott 150-180 |
|
Õhtuoode | Kodujuust hapukoorega 120-140 Kiisel 150-180 Sepik 15-20 |
Suhkrusaiake 60-80 Odratangupuder 150-200 Võisai 20-25 Piim 3.5% (PRIA) 150-180 |
Kohupiima-makaronivorm 110-130 Magus kaste 30-40 Piim 3.5% (PRIA) 150-180 |
Hautatud köögiviljad 150-200 Sepik 15-20 Keefir 150-180 (PRIA) |