Posted on november 18, 2019
Menüü 18.11.2019 kuni 22.11.2019
Esmaspäev 18.11.2019 |
Teisipäev 19.11.2019 |
Kolmapäev 20.11.2019 |
Neljapäev 21.11.2019 |
Reede 22.11.2019 |
|
Hommikusöök | Puder Sõprus 150-200 Võisai 20-25 Viljakohv piimaga 150-180 |
Neljaviljapuder 150-200 Võisai 20-25 Kiisel 150-180 |
Keedetud makaronid munaga 120-150 Võisai 20-25 Tee 150-180 |
Tatrapuder piimaga 150-200 Võisai 20-25 Kakao piimaga 150-180 |
Assortiipuder 150-200 Viljakohv piimaga 150-180 Võisai 20-25 |
Vitamiinipaus | Melon 50-60 | Pirn (euro) | Õun (euro) | ||
Lõunasöök | Hernesupp 150-200 Leib 20-30 Böfstrooganov 50-70 Keedetud makaronid 80-100 Konserveeritud kurk 20-30 Sidrunikompott 150-180 |
Kalasupp 150-200 gr. Restsai 20-30 Kodune kartulipraad 150-200 Redise-kurgisalat 30-50 Marjakompott 150-180 |
Borš 150-200 Leib 20-30 Kalakotlet 50-60 Piimakaste 30-30 Juurviljapüree 100-130 Paprika-tomatisalat 30-50 Kuiv. aprik., ploom. ja rosinatega kompott 150-180 |
Lillkapsas supp kanaga 150-200 Leib 20-30 Hakkliharull 80-100 Peedi-kurgisalat 50-70 Piimakaste 30-30 Marjakompott 150-180 |
Köögiviljasupp 150-20 Leib 20-30 Böfstrooganov maksaga 50-70 Tatrapuder 80-100 Värske tomat 20-30 Soe mahlajook 150-180 |
Õhtuoode | Kodujuust hapukoorega 120-140 Sepik 15-20 Piim 3.5% (PRIA) 150-180 |
Jogurtiželee 150-180 Vahvel Tee 150-180 |
Viineripirukas 60-80 Kaerahelbepuder 150-200 Sepik 15-20 Piim 3.5% (PRIA) 150-180 |
Ahjukartulid 130-150 Sepik 15-20 Värske kurgi salat hapukoorega 30-50 Tee 150-180 |
Vinegrett 130-150 Heeringafilee 20-30 Odratangupuder 150-200 Sepik 15-20 Tee 150-180 |