Posted on jaanuar 20, 2020
Menüü 20.01.2020 kuni 24.01.2020
Esmaspäev 20.01.2020 |
Teisipäev 21.01.2020 |
Kolmapäev 22.01.2020 |
Neljapäev 23.01.2020 |
Reede 24.01.2020 |
|
Hommikusöök | Kaerahelbepuder 150-200 Võisai juustuga 35-45 Viljakohv piimaga 150-180 |
Hirsipuder 150-200 Sai munapasteediga 35-45 Kakao piimaga 150-180 |
Naturaalne omlett 120-140 Võisai juustuga 35-45 Tee 150-180 |
Piimasupp makaronidega 150-200 Sai munapasteediga 35-45 Viljakohv piimaga 150-180 |
Neljaviljapuder 150-200 Võisai juustuga 35-45 Kiisel 150-180 |
Vitamiinipaus | Õun (euro) | Pirn (euro) | Banaanid 50-60 | ||
Lõunasöök | Talupoja supp kanaga 150-200 Leib 20-30 Guljašš 50-70 Värske kurk 20-30 Keedetud makaronid 80-100 Soe mahlajook 150-180 |
Kartuli-makaronisupp 150-200 Restsai 20-30 Laisakapsarullid 130-170 Värske tomat 20-30 Kuiv. aprik., ploom. ja rosinatega kompott 150-180 |
Kodune rassolnik kanaga 150-200 Leib Piimakaste 30-30 Lihasiilikesed Peedisalat 50-70 Marjakompott 150-180 |
Peedisupp hapukoorega 150-200 Restsai 20-30 Hautatud kalajuurviljadega 70-90 Kartulipüree 100-130 Hiina kapsasalat 30-50 Sidrunikompott 150-180 |
Lillkapsas supp kanaga 150-200 Leib Hakkliharull 80-100 Piimakaste 30-30 Paprika-tomatisalat 30-50 Pohlakompott 150-180 |
Õhtuoode | Kohupiimavorm 110-130 Sepik 15-20 Moos 20-30 Piim 3.5% (PRIA) 150-180 |
Hautatud köögiviljad 150-200 Sepik 15-20 Keefir 150-180 (PRIA) |
Juustusaiake 60-80 Maisimannapuder 150-200 Võisai moosiga 30-40 Piim 3.5% (PRIA) 150-180 |
Kodujuust hapukoorega 120-140 Piim 3.5% (PRIA) 150-180 Präänik 30 |
Talvine salat 130-150 Kaerahelbepuder 150-200 Sepik 15-20 Tee 150-180 |