Posted on veebruar 3, 2020
Menüü 03.02.2020 kuni 07.02.2020
Esmaspäev 03.02.2020 |
Teisipäev 04.02.2020 |
Kolmapäev 05.02.2020 |
Neljapäev 06.02.2020 |
Reede 07.02.2020 |
|
Hommikusöök | Hirsipuder 150-200 Võisai juustuga 35-45 Viljakohv piimaga 150-180 |
Tatrapuder piimaga 150-200 Võisai moosiga 30-40 Kakao piimaga 150-180 |
Neljaviljapuder 150-200 Võisai juustuga 35-45 Kiisel 150-180 |
Puder Sõprus 150-200 Sai munapasteediga 35-45 Kakao piimaga 150-180 |
Keedetud makaronid munaga 120-150 Võisai 20-25 Tee 150-180 |
Vitamiinipaus | Pirn (euro) | Õun (euro) | Mandariin 50-60 Banaanid 50-60 |
||
Lõunasöök | Oasupp 150-200 Leib Kodune juurviljapraad 150-200 Paprika-tomatisalat 30-50 Soe mahlajook 150-180 |
Kalasupp 150-200 gr. Restsai 20-30 Hakklihakaste 50-70 Värske tomat 20-30 Keedetud makaronid 80-100 Marjakompott 150-180 |
Köögiviljasupp kanaga 150-200 Leib 20-30 Kalapallid 50-60 Kartulipüree 100-130 Piimakaste 30-30 Värske kurk 20-30 Sidrunikompott 150-180 |
Kodune seljanka hapukoorega 150-200 Restsai 20-30 Böfstrooganov maksaga 50-70 Hapukapsasalat 30-50 Kartulipüree 100-130 Marjakompott 150-180 |
Kartuli-frikadellisupp 150-200 Leib 20-30 Pilaff lihaga 100-150 Konserveeritud kurk 20-30 Kuiv. aprik., ploom. ja rosinatega kompott 150-180 |
Õhtuoode | Kodujuust hapukoorega 120-140 Sepik 15-20 Piim 3.5% (PRIA) 150-180 |
Hautatud värskekapsas 150-200 Sepik 15-20 Keefir 150-180 (PRIA) |
Viineripirukas 60-80 Kaerahelbepuder 150-200 Võisai moosiga 30-40 Tee 150-180 |
Kohupiimavorm 110-130 Moos 20-30 Piim 3.5% (PRIA) 150-180 |
Ahjukartulid 130-150 Peedisalat 50-70 Tee 150-180 Sepik 15-20 |