Menüü 03.02.2020 kuni 07.02.2020

Esmaspäev
03.02.2020
Teisipäev
04.02.2020
Kolmapäev
05.02.2020
Neljapäev
06.02.2020
Reede
07.02.2020
Hommikusöök Hirsipuder 150-200
Võisai juustuga 35-45
Viljakohv piimaga 150-180
Tatrapuder piimaga 150-200
Võisai moosiga 30-40
Kakao piimaga 150-180
Neljaviljapuder 150-200
Võisai juustuga 35-45
Kiisel 150-180
Puder Sõprus 150-200
Sai munapasteediga 35-45
Kakao piimaga 150-180
Keedetud makaronid munaga 120-150
Võisai 20-25
Tee 150-180
Vitamiinipaus Pirn (euro) Õun (euro) Mandariin 50-60
Banaanid 50-60
Lõunasöök Oasupp 150-200
Leib
Kodune juurviljapraad 150-200
Paprika-tomatisalat 30-50
Soe mahlajook 150-180
Kalasupp 150-200 gr.
Restsai 20-30
Hakklihakaste 50-70
Värske tomat 20-30
Keedetud makaronid 80-100
Marjakompott 150-180
Köögiviljasupp kanaga 150-200
Leib 20-30
Kalapallid 50-60
Kartulipüree 100-130
Piimakaste 30-30
Värske kurk 20-30
Sidrunikompott 150-180
Kodune seljanka hapukoorega 150-200
Restsai 20-30
Böfstrooganov maksaga 50-70
Hapukapsasalat 30-50
Kartulipüree 100-130
Marjakompott 150-180
Kartuli-frikadellisupp 150-200
Leib 20-30
Pilaff lihaga 100-150
Konserveeritud kurk 20-30
Kuiv. aprik., ploom. ja rosinatega kompott 150-180
Õhtuoode Kodujuust hapukoorega 120-140
Sepik 15-20
Piim 3.5% (PRIA) 150-180
Hautatud värskekapsas 150-200
Sepik 15-20
Keefir 150-180 (PRIA)
Viineripirukas 60-80
Kaerahelbepuder 150-200
Võisai moosiga 30-40
Tee 150-180
Kohupiimavorm 110-130
Moos 20-30
Piim 3.5% (PRIA) 150-180
Ahjukartulid 130-150
Peedisalat 50-70
Tee 150-180
Sepik 15-20