Posted on november 2, 2020
Menüü 02.11.2020 kuni 06.11.2020
Esmaspäev 02.11.2020 |
Teisipäev 03.11.2020 |
Kolmapäev 04.11.2020 |
Neljapäev 05.11.2020 |
Reede 06.11.2020 |
|
Hommikusöök | Hirsipuder 150-200 Võisai juustuga 35-45 Tee 150-180 |
Naturaalne omlett 120-140 Võisai juustuga 35-45 Viljakohv piimaga 150-180 |
Kaerahelbepuder 150-200 Sai munapasteediga 35-45 Kakao piimaga 150-180 |
Riisipuder 150-200 Võisai juustuga 35-45 Kiisel 150-180 |
Piimasupp makaronidega 150-200 Sai munapasteediga 35-45 Viljakohv piimaga 150-180 |
Vitamiinipaus | Õun (euro) | Pirn (euro) | Banaanid 50-60 | ||
Lõunasöök | Hernesupp 150-200 Leib 20-30 Juurviljaraguu 150-200 Värske kurk 20-30 Sidrunikompott 150-180 |
Peedisupp hapukoorega 150-200 Restsai 20-30 Kodune kartulipraad 150-200 Värske kurgi salat hapukoorega 30-50 Marjakompott 150-180 |
Köögiviljasupp kanaga 150-200 Leib 20-30 Tatrapuder 80-100 Böfstrooganov maksaga 50-70 Värske tomat 20-30 Pohlakompott 150-180 |
Kanasupp nuudlitega 150-200 Leib 20-30 Hautatud värskekapsas lihaga 70-90 Keedetud kartul 70-90 Konserveeritud kurk 20-30 Marjakompott 150-180 |
Hapukapsasupp 150-200 Leib 20-30 Kalakotlet 50-60 Keedetud riis 80-100 Piimakaste 30-30 Tomati ja kurgi salat 30-50 Kuiv. aprik., ploom. ja rosinatega kompott 150-180 |
Õhtuoode | Kodujuust hapukoorega 120-140 Sepik 15-20 Kiisel 150-180 |
Odratangupuder 150-200 Sepik 15-20 Piim 3.5% (PRIA) 150-180 |
Kaneelisaiake 60-80 Maisimannapuder 150-200 Võisai 20-25 Piim 3.5% (PRIA) 150-180 |
Kohupiimavorm 110-130 Moos 20-30 Piim 3.5% (PRIA) 150-180 |
Vinegrett 130-150 Heeringafilee 20-30 Neljaviljapuder 150-200 Sepik 15-20 Tee 150-180 |