Posted on veebruar 28, 2022
Menüü 28.02.2022-04.03.2022
Esmaspäev |
Teisipäev |
Kolmapäev |
Neljapäev |
Reede |
|
Hommikusöök | Piimasupp makaronidega 150-200 Tee 150-180 Võisai 20-25 |
Mannapuder 150-200 Tee sidruniga 150-180 Võisai juustuga 35-45 |
Kaerahelbepuder 150-200 Kiisel 150-180 Võisai 20-25 |
Hirsipuder 150-200 Kakao piimaga 150-180 Võisai 20-25 |
Riisipuder 150-200 Viljakohv piimaga 150-180 Võisai 20-25 |
Vitamiinipaus | Õun 50-60 | Pirn 50-60 | Banaanid 50-60 | ||
Lõunasöök | Köögiviljasupp 150-200 Pilaff lihaga 100-150 Konserveeritud kurk 20-30 Soe mahlajook 150-180 Leib 20-30 |
Kodune rassolnik kanaga 150-200 Hakkliha-raevorst 50-60 Kartulipüree 100-130 Piimakaste 30 Peedisalat 30-50 Rabarberikompott 150-180 Röstsai 20-30 |
Talupojasupp 150-200 Böfstroganov maksaga 50-70 Tatrapuder 80-100 Tomati- ja kurgisalat 30-50 Maasikakompott 150-180 Leib 20-30 |
Kalaseljanka 150-200 Laisakapsarullid 130-170 Värske tomat 20-30 Pohlakompott 150-180 Leib 20-30 |
Peedisupp hapukoorega 150-200 Guljašš 50-70 Keedetud makaronid 80-100 Redise-kurgisalat 30-50 Õunakompott 150-180 Röstsai 20-30 |
Õhtuoode | Odratangupuder 150-200 Kakao piimaga 150-180 Küpsis |
Hautatud köögiviljad hapukoorega 150-200 Keefir (PRIA) 150-180 Präänik 30 |
Mannavaht 150-180 Piim 3.5% (PRIA) 150-180 Vahvel |
Neljaviljapuder 150-200 Tee apelsiniga 150-180 Võisai 20-25 |
Ahjukartulid 130-150 Hapukapsasalat 30-50 Tee 150-180 Sepik 15-20 |