Menüü 16.04.2018 kuni 20.04.2018

  Esmaspäev
16.04.2018
Teisipäev
17.04.2018
Kolmapäev
18.04.2018
Neljapäev
19.04.2018
Reede
20.04.2018
Hommikusöök Naturaalne omlett 120-140
Võisai juustuga 35-45
Tee piimaga 150-180
Keedetud makaronid juustuga 120-150
Küpsis
Tee 150-180
Tatrapuder piimaga 150-200
Sai munapasteediga 35-45
Viljakohv piimaga 150-180
Puder Sõprus 150-200
Võisai 20-25
Kakao piimaga 150-180
Neljaviljapuder 150-200
Viljakohv piimaga 150-180
Võisai 20-25
Vitamiinipaus   Pirn (euro) Õun (euro) Pirn (euro)  
Lõunasöök Hernesupp 150-200
Leib 20-30
Böfstrooganov maksaga 50-70
Tatrapuder 80-100
Peedisalat 30-50
Marjakompott 150-180
Borš 150-200
Restsai 20-30
Kodune kartulipraad 150-200
Värske tomat 20-30
Kuiv. aprik., ploom. ja rosinatega kompott 150-180
Hapukapsasupp 150-200
Leib 20-30
Kalakotlett 50-60
Keedetud riis 80-100
Piimakaste 30-30
Konserveeritud kurk 20-30
Jõhvikakompott 150-180
Kartuli-makaronisupp 150-200
Restsai 20-30
Hautatud värskekapsas lihaga 70-90
Keedetud kartul 70-90
Värske kurk 20-30
Sidrunikompott 150-180
Värskekapsasupp kanaga 150-200
Leib 20-30
Piimakaste 30-30
Hakkliharull 80-100
Peedi-kurgisalat 50-70
Soe mahlajook 150-180
Õhtuoode Kodujuust hapukoorega 120-140
Sepik 15-20
Kiisel 150-180
Hautatud värskekapsas 150-200
Magus keefir 150-180
Sepik 15-20
Jogurdiželee 150-180
Vahvel
Tee 150-180
Kohupiimavorm 110-130
Magus kaste 30-40
Piim 3.5% (PRIA) 150-180
Moos 20-30
Väiksed pannkoogid 100-120
Hirsipuder 150-200
Võisai moosiga 30-40
Piim 3.5% (PRIA) 150-180