Menüü 21.05.2018 kuni 25.05.2018

  Esmaspäev
21.05.2018
Teisipäev
22.05.2018
Kolmapäev
23.05.2018
Neljapäev
24.05.2018
Reede
25.05.2018
Hommikusöök Riisipuder 150-200
Võisai 20-25
Viljakohv piimaga 150-180
Kaerahelbepuder 150-200
Sai munapasteediga 35-45
Kakao piimaga 150-180
Keedetud makaronid juustuga 120-150
Võisai 20-25
Tee 150-180
Assortiipuder 150-200
Võisai 20-25
Tee 150-180
Hirsipuder 150-200
Võisai juustuga 35-45
Viljakohv piimaga 150-180
Vitamiinipaus   Õun (euro) Pirn (euro) Õun (euro) Banaanid 50-60
Lõunasöök Talupoja supp 150-200
Leib 20-30
Böfstrooganov 50-70
Redise-kurgisalat 30-50
Kartulipüree 100-130
Soe mahlajook 150-180
Kartuli-makaronisupp 150-200
Restsai 20-30
Laisakapsarullid 130-170
Värske tomat 20-30
Kuiv. aprik., ploom. ja rosinatega kompott 150-180
Kodune rassolnik hapukoorega 150-200
Leib
Piimakaste 30-30
Lihasiilikesed
Peedisalat 50-70
Marjakompott 150-180
Peedisupp hapukoorega 150-200
Leib
Hautatud kalajuurviljadega 70-90
Kartulipüree 100-130
Värske kurk 20-30
Sidrunikompott 150-180
Kalasupp 150-200
Leib
Hakkliharull 80-100
Piimakaste 30-30
Peedi-kurgisalat 50-70
Marjakompott 150-180
Õhtuoode Kohupiimavorm 110-130
Magus kaste 30-40
Piim 3.5% (PRIA) 150-180
Suhkrusaiake 60-80
Neljaviljapuder 150-200
VÕisai moosiga 40-50
Piim 3.5% (PRIA) 150-180
Hautatud köögiviljad 150-200
Magus keefir 150-180
Sepik 15-20
Kodujuust hapukoorega 120-140
Kiisel 150-180
Küpsis
Vinegrett 130-150
Sepik 15-20
Heeringafilee 20-30
Maisimannapuder 150-200
Tee 150-180