Menüü 17.09.2018 kuni 21.09.2018

 

Esmaspäev
17.09.2018
Teisipäev
18.09.2018
Kolmapäev
19.09.2018
Neljapäev
20.09.2018
Reede
21.09.2018
Hommikusöök Neljaviljapuder 150-200
Võisai 20-25
Kiisel 150-180
Hirsipuder 150-200
Sai munapasteediga 35-45
Kakao piimaga 150-180
Keedetud makaronid juustuga 120-150
Võisai 20-25
Tee 150-180
Kaerahelbepuder 150-200
Võisai 20-25
Viljakohv piimaga 150-180
Tatrapuder piimaga 150-200
Võisai juustuga 35-45
Kiisel 150-180
Vitamiinipaus Melon 50-60 Õun (euro) Pirn (euro) Õun (euro) Viinamarjad 50-60
Banaanid 50-60
Lõunasöök Talupoja supp 150-200
Leib 20-30
Juurviljaraguu 150-200
Konserveeritud kurk 20-30
Soe mahlajook 150-180
Kartuli-makaronisupp 150-200
Restsai 20-30
Laisakapsarullid 130-170
Värske tomat 20-30
Marjakompott 150-180
Kodune rassolnik hapukoorega 150-200
Leib
Piimakaste 30-30
Lihasiilikesed
Peedisalat 50-70
Ploomikompott 150-180
Peedisupp hapukoorega 150-200
Restsai 20-30
Kartulipüree 100-130
Piimakaste 30-30
Kalakotlet 50-60
Värske kurk 20-30
Sidrunikompott 150-180
Lillkapsas supp 150-200
Leib
Hakkliha-raevorst 50-60
Keedetud makaronid 80-100
Piimakaste 30-30
Paprika-tomatisalat 30-50
Kuiv. aprik., ploom. ja rosinatega kompott 150-180
Õhtuoode Kohupiimavorm 110-130
Sepik 15-20
Moos 20-30
Piim 3.5% (PRIA) 150-180
Kaneelisaiake 60-80
Maisimannapuder 150-200
Võisai moosiga 30-40
Piim 3.5% (PRIA) 150-180
Hautatud köögiviljad 150-200
Magus keefir 150-180
Sepik 15-20
Kodujuust hapukoorega 120-140
Kiisel 150-180
Präänik 30
Vinegrett 130-150
Heeringafilee 20-30
Neljaviljapuder 150-200
Sepik 15-20
Tee 150-180