Updated on september 18, 2018
Menüü 17.09.2018 kuni 21.09.2018
Esmaspäev 17.09.2018 |
Teisipäev 18.09.2018 |
Kolmapäev 19.09.2018 |
Neljapäev 20.09.2018 |
Reede 21.09.2018 |
|
Hommikusöök | Neljaviljapuder 150-200 Võisai 20-25 Kiisel 150-180 |
Hirsipuder 150-200 Sai munapasteediga 35-45 Kakao piimaga 150-180 |
Keedetud makaronid juustuga 120-150 Võisai 20-25 Tee 150-180 |
Kaerahelbepuder 150-200 Võisai 20-25 Viljakohv piimaga 150-180 |
Tatrapuder piimaga 150-200 Võisai juustuga 35-45 Kiisel 150-180 |
Vitamiinipaus | Melon 50-60 | Õun (euro) | Pirn (euro) | Õun (euro) | Viinamarjad 50-60 Banaanid 50-60 |
Lõunasöök | Talupoja supp 150-200 Leib 20-30 Juurviljaraguu 150-200 Konserveeritud kurk 20-30 Soe mahlajook 150-180 |
Kartuli-makaronisupp 150-200 Restsai 20-30 Laisakapsarullid 130-170 Värske tomat 20-30 Marjakompott 150-180 |
Kodune rassolnik hapukoorega 150-200 Leib Piimakaste 30-30 Lihasiilikesed Peedisalat 50-70 Ploomikompott 150-180 |
Peedisupp hapukoorega 150-200 Restsai 20-30 Kartulipüree 100-130 Piimakaste 30-30 Kalakotlet 50-60 Värske kurk 20-30 Sidrunikompott 150-180 |
Lillkapsas supp 150-200 Leib Hakkliha-raevorst 50-60 Keedetud makaronid 80-100 Piimakaste 30-30 Paprika-tomatisalat 30-50 Kuiv. aprik., ploom. ja rosinatega kompott 150-180 |
Õhtuoode | Kohupiimavorm 110-130 Sepik 15-20 Moos 20-30 Piim 3.5% (PRIA) 150-180 |
Kaneelisaiake 60-80 Maisimannapuder 150-200 Võisai moosiga 30-40 Piim 3.5% (PRIA) 150-180 |
Hautatud köögiviljad 150-200 Magus keefir 150-180 Sepik 15-20 |
Kodujuust hapukoorega 120-140 Kiisel 150-180 Präänik 30 |
Vinegrett 130-150 Heeringafilee 20-30 Neljaviljapuder 150-200 Sepik 15-20 Tee 150-180 |