Posted on veebruar 4, 2019
Menüü 04.02.209 kuni 08.02.2019
Esmaspäev 04.02.2019 |
Teisipäev 05.02.2019 |
Kolmapäev 06.02.2019 |
Neljapäev 07.02.2019 |
Reede 08.02.2019 |
|
Hommikusöök | Tatrapuder piimaga 150-200 Võisai 20-25 Viljakohv piimaga 150-180 |
Assortiipuder 150-200 Võisai moosiga 40-50 Kakao piimaga 150-180 |
Naturaalne omlett 120-140 Võisai juustuga 35-45 Viljakohv piimaga 150-180 |
Neljaviljapuder 150-200 Sai munapasteediga 35-45 Kiisel 150-180 |
Piimasupp makaronidega 150-200 Võisai juustuga 35-45 Tee 150-180 |
Vitamiinipaus | Õun (euro) | Pirn (euro) | Õun (euro) | ||
Lõunasöök | Oasupp 150-200 Leib Juurviljaraguu 150-200 Värske kurk 20-30 Soe mahlajook 150-180 |
Kalasupp 150-200 Restsai 20-30 Böfstrooganov 50-70 Tatrapuder 80-100 Värske tomat 20-30 Marjakompott 150-180 |
Uurali hapukapsasupp 150-200 Leib 20-30 Kalapallid 50-60 Piimakaste 30-30 Kartulipüree 100-130 Sidrunikompott 150-180 |
Kodune seljanka hapukoorega 150-200 Restsai 20-30 Kanapiimakaste 50-70 Kartulipüree 100-130 Peet 20-30 Soe mahlajook 150-180 |
Kartuli-frikadellisupp 150-200 Leib 20-30 Pilaff lihaga 100-150 Värske kurk 20-30 Kuiv. aprik., ploom. ja rosinatega kompott 150-180 |
Õhtuoode | Kodujuust hapukoorega 120-140 Piim 3.5% (PRIA) 150-180 Sepik 15-20 |
Ahjukartulid 130-150 Hapukapsasalat 30-50 Tee 150-180 Sepik 15-20 |
Hautatud köögiviljad hapukoorega 150-200 Magus keefir 150-180 Sepik 15-20 |
Juustusaiake 60-80 Mannapuder 150-200 Võisai 20-25 Piim 3.5% (PRIA) 150-180 |
Talvine salat 130-150 Maisimannapuder 150-200 Sepik 15-20 Tee 150-180 |