Posted on veebruar 11, 2019
Menüü 11.02.2019 kuni 15.02.2019
Esmaspäev 11.02.2019 |
Teisipäev 12.02.2019 |
Kolmapäev 13.02.2019 |
Neljapäev 14.02.2019 |
Reede 15.02.2019 |
|
Hommikusöök | Kaerahelbepuder 150-200 Präänik 30 Tee 150-180 |
Hirsipuder 150-200 Sai munapasteediga 35-45 Viljakohv piimaga 150-180 |
Assortiipuder 150-200 Võisai 20-25 Kiisel 150-180 |
Keedetud makaronid juustuga 120-150 Võisai 20-25 Kakao piimaga 150-180 |
Riisipuder 150-200 Võisai 20-25 Viljakohv piimaga 150-180 |
Vitamiinipaus | Õun (euro) | Pirn (euro) | Õun (euro) | ||
Lõunasöök | Talupoja supp 150-200 Leib 20-30 Liha asuu 50-70 Värske kurk 20-30 Kartulipüree 100-130 Loorber Soe mahlajook 150-180 |
Kartuli-makaronisupp 150-200 Restsai 20-30 Laisakapsarullid 130-170 Värske tomat 20-30 Sidrunikompott 150-180 |
Kodune rassolnik hapukoorega 150-200 Leib Lihasiilikesed Piimakaste 30-30 Peedisalat 50-70 Loorber Marjakompott 150-180 |
Lillkapsas supp 150-200 Restsai 20-30 Hautatud kalajuurviljadega 70-90 Kartulipüree 100-130 Sidrunikompott 150-180 |
Peedisupp hapukoorega 150-200 Leib Hakkliha-raevorst 50-60 Värske tomat 20-30 Piimakaste 30-30 Keedetud makaronid 80-100 Soe mahlajook 150-180 |
Õhtuoode | Kohupiimavorm 110-130 Magus kaste 30-40 Piim 3.5% (PRIA) 150-180 |
Mannapuder 150-200 Kaneelisaiake 60-80 Võisai moosiga 30-40 Piim 3.5% (PRIA) 150-180 |
Hautatud köögiviljad 150-200 Magus keefir 150-180 Sepik 15-20 |
Neljaviljapuder 150-200 Võisai 20-25 Piim 3.5% (PRIA) 150-180 |
Naturaalne omlett 120-140 Võisai 20-25 Tee 150-18 |